Diodni laser

DIODNI LASER sa 3 talasne dužine 755/808/1064 nm

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA PROGRESIVNIH LASERA

 • Efektivan, brz i bezbolan tretman
 • Fokusiran na dva aspekta: funkcionalnost i sigurnost
 • Odgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu
 • Poseduje podešavanje za 6 tipova kože
 • Trostruki sistem hlađenja
 • Omogućava brzu epilaciju velikih povrsina
 • Moderan dizajn i smart sistem, kontaktno hlađenje i safirski Kristal

 

PREDNOSTI EPILACIJE SA 3 TALASNE DUŽINE

 • Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetijiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.
 • Bez obzira na kom se tipu kote primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa,
 • Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.
 • Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.
 • Njegova prednost je I ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka i veoma svetlih dlaka.

REZULTATI

Rezultat laserske depilacije zavisi od fototipa, veličine i pigmentacije dlake, i od njene faze rasta na tretiranoj oblasti. Zadovoljavajućim rezultatima smatramo kada se posle šest / osam tretmana može videti 80% smanjenja neželjenih dlacica. Posle toga, možda će biti neophodno uraditi povremene popravke ali ovo zavisi od fiziološkog odgovora klijenta. Generalno govoreći, dlačice koje ne odreaguju u potpunosti pretvaraju se u tanko vlasiste vidljivo samo pri osvetljenosti. Laserska depilacija ostavlja kožu mekanom i sjajnom.

 

KAKO RADI?

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula lake. Laserski aparat 3XD FUSION koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo lake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula. DIODNI LASER 3XD FUSION sa tri talasne dužine istovremeno omogućava efektivno uklanjanje standardnih (808 nm- diodni), zatim veoma svetlih (755 nm- aleksandrit laser) i veoma tamnih i debelih dlaka (1064 nm Nd:yag).

PRINCIP TRETMANA

Trajna epilacija diodnim laserom se zasniva na selektivnoj dinamici svetlosti i zagrevanja. Laserski zrak prolazi kroz površinu kože i dopire do korena folikula dlake; svetlost se može apsorbovati i pretvoriti u toplotno osteceno tkivo folikula dlake, tako da se predeo gubitka lake regeneriše bez ostecenja okolnog tkiva. Blag bol, laka procedura koriscenja, najbezbednija tehnologija za trajnu epilaciju.