Maderoterapija

Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama.

Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo.

Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!

Koliko tretmana se preporucuje?

Preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana! Tretman traje 45 minuta!

Tretmani se u pocetku rade svaki drugi ili svaki treći dan,posle se mogu raditi svaki ili svaki drugi dan za najbolje rezultate!

Tretmanom su obuhvaćene cele noge, stomak i struk ! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu!

Dobri efekti tretmana temelje se na dobroj limfnoj drenaži, a dobre limfne drenaže nema ukoliko se ne tretira cela donja polovina tela i stomak!

Detoks organizma je stvar zbog koje je maderoterapija zvezda među masažama.

Malo koja masaža može imati toliki uticaj na izbacivanje vode iz organizma, opuštanje mišića, zglobova i eliminisanje napetosti

Maderoterapija pruža brze i vidljive efekte. U najčešćem broju slučajeva, efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nakon trećeg tretmana nastaje osećaj zategnutosti kože, a centimetri su značajno manji.

Da bi se izbegao YO-YO efekat neophodno je uraditi seriju od deset tretmana u tačno određenom periodu, kao i redovno održavati željene rezultate. To podrazumeva povremene ponovne tretmane.