MyoLift600

Mikrostrujna masaza lica jedna je od najnovijih procedura u anti-age protokolima i neinvazivna je, udobna alternativa hirurgiji lica, botoksu i drugim anti-age metodama.
Mikrostruja lica moze da ukloni godine sa lica i vrata, bez rizika ili nuspojava i sa brzim i trajnim rezultatima.

Kakav efekat mikrostruja ima na bioloski odgovor
organizma?

Ukratko, kada se mikrostruja primeni na kozu, struja obnavija poruke mozga celiama koze i misicima da se podmlade. Bioloski odgovor imitira sopstvenu elektricnu struju tela. Ovaj odgovor izaziva toniranje lica i
reedukaciju misica. Klinicke studie Dr. Lum iz Lotus centra za orijentalnu medicinu u San Francisku su pokazale da se nakon 20 dana tretmana, proizvodnja kolagena povecala za 14%, elastina a 48% a cirkulacija krvi se povecala za 38%.
Mikrostruja stimulise proizvodnju amino-kiselina, kolagena, elastina i ATP. ATP je metabolicka energija za celije. Mikrostrujom, ATP se povecava za 500%, sto kao rezultat ima dugotraine promene koje uticu na reedukaciju facijalnih misica, nilhovo zatezanje i toniranje.

Prednosti prave mikrostruje i njenih tretmana su da daju rezultate prilikom svakog tretmana lica.

Medicinski dokazano, MyoLift uredaji se uspesno koriste za:

  • Konturisanje lica
  • Nadutost i crvenilo
  • Smanjenje finih linija i bora
  • Zatezanje lica (Face lifting)

MyoLift tretmani pruzaju dugotrajne efekte zatezanja lica (lifting) i toniranja.

Potrebno je uraditi izmedju 4 i 10 tretmana u seriji na nedelju dana u zavisnosti od stanja koze i posle odrzavanje jednom mesecno.